Plan Plan Feestje Dinoland, stap 1 van 5

U bent hier:  Stap 1

    


Wat leuk, dat je je feestje bij Dinoland komt vieren!
Het feestje is bedoeld voor een 'echte jarige' met zijn/haar vriendjes. Het is daarom niet mogelijk dit te reserveren met een andere groepssamenstelling, bijvoorbeeld voor een gezin.

Staat de datum op rood, is het helaas niet (meer) mogelijk om een feestje te reserveren.
Vul hieronder je gegevens en de gewenste datum in.

Indien er meerdere jarigen zijn, kunnen deze namen aangegeven worden in het veld Voornaam. Er kunnen ook meerdere achternamen ingevoerd worden. Voor de geboortedatum kies je 1 datum en de rest van de gegevens van de andere jarigen kun je aangeven bij stap 5 in het opmerkingen veld.
Kies dan ook de optie van het tweede kadootje voor de jarige (+ 4 Euro)

Bij de volgende stappen kun je nog extra wensen doorgeven. 
De prijs van het kinderfeestje is gebaseerd op minimaal 6 personen (minimaal 4 kinderen, bij 4 kinderen kunnen maximaal 2 volwassenen mee). Het maximum aantal volwassenen dat per feestje geboekt kan worden is 3 bij minimaal 5 kinderen.
De prijs voor de volwassenen is 12.50 Euro. Zij ontvangen naast de knipkaart nog 2 consumptiebonnen voor koffie/thee en uiteraard ook patat met saus.

VEELGESTELDE VRAAG:
De tijd voor het eten kunt u bij aankomst afspreken. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen eerst te gaan eten en dan te spelen, of eerst de kadootjes te doen, spelen en dan eten. Die keuze maakt u op de dag zelf.

Bullet
Bullet
Bullet
Bullet/
Bullet

Legenda
Er zijn geen reserveringen (meer) mogelijk op de aangegeven dag.
  Naar stap 2